Waarom koos ik voor Narconon?

(Foto door Felix Mizioznikov/Shutterstock.com)

Omdat het mij vooral aansprak dat er geen medicijnen aan te pas kwamen maar vitamines. Dit stond me aan omdat ik geen troep meer in mijn lijf wilde hebben. Dit was zeer belangrijk voor me. Ook het sauna programma vind ik geweldig.

Dit zou elke drugsverslaafde moeten kunnen doen. Daarnaast was het een fantastisch gevoel om thuis te komen, want zo voelde het echt toen ik voor het eerst binnenkwam. Een grote familie die elkaar steunt door dik en dun.

En mensen die daar werken hebben hetzelfde meegemaakt als de mensen die binnen komen. Dus er is heel veel begrip naar elkaar. Wat ook iets goeds is van Narconon is dat er geen wachtlijst is.

Het kost wel wat maar je kan meteen terecht. En dat is ook heel belangrijk. Als ik iemand in mijn omgeving tegenkom die een probleem heeft met drugs of andere verslaving, zal ik deze zeker kennis laten maken met Narconon. Voor mij nummer 1

Jan


Om de privacy van de betrokkenen te waarborgen zijn deze foto’s niet van mensen die het Narconon programma volgen of hebben gevolgd.

AUTEUR

Joanna Klussien

Executive Director Narconon Zutphen

NARCONON ZUTPHEN

DRUGSVOORLICHTING EN REHABILITATIE