Super Gelukkig en ik Heb Nu Daardoor een Heel Goed Leven

Een paar jaar geleden is Angele uit Narconon vertrokken om een nieuw leven op te bouwen. Zij is daar op een geweldige manier in geslaagd. Onlangs nam zij contact met ons op omdat iemand de zij kent hulp nodig heeft en zij heel graag wil dat hij naar Narconon komt. Zij stuurde ons het volgende bericht dat wij met iedereen mogen delen:

“Ik heb gekozen voor Narconon omdat Narconon het beste afkickcentrum is.. je voelt je daar gelijk thuis En dat vond ik heel belangrijk. Ik voelde me daar gelijk om mijn gemak. En hoe ze met mensen om gaan vind ik geweldig ! Ik heb daar heel veel geleerd, ik ben mezelf tegen gekomen en het heeft me heel veel geholpen. En dat zal ik nooit vergeten. Ook niet hoe goed het daar was. De tijd dat ik daar zat vond ik echt super. Ik voelde me op mijn gemaak door hoe ze daar te werk gaan.

Daarom vind ik dat NARCONON OP NR 1 staat ! En ik wil hun graag bedanken voor de juiste hulp die ik daar heb gekregen waardoor ik geworden ben wie ik nu ben: super gelukkig en ik heb nu daardoor een heel goed leven.”

Angele.

AUTEUR

Joanna Klussien

Executive Director Narconon Zutphen

NARCONON ZUTPHEN

DRUGSVOORLICHTING EN REHABILITATIE