Mijn tijd in Narconon was cruciaal

(Foto door Daniel M Ernst/Shutterstock.com)

Ik begon drugs te gebruiken toen ik 13 jaar oud was. Hoewel ik altijd wilde stoppen, duurde het heel lang voordat ik echt zover was.

Uit ervaring weet ik namelijk dat als je zover bent het best gemakkelijk is om te stoppen. Maar daarnaast moet je ook weer van het leven kunnen genieten zodat je clean blijft.

Dit is wat ik bereikte bij Narconon.

Het was niet gemakkelijk en iedere dag moest ik mezelf weer motiveren, maar omdat ik echt wilde en ook dankzij het fantastische Narconon programma van L. Ron Hubbard met de continue steun, 24 uur per dag, van de lieve en toegewijde stafleden van Narconon, werd het iedere dag toch een beetje gemakkelijker.

Op een gegeven moment merkte ik dat ik weer net zoveel plezier in het leven had als ik had voordat ik drugs ging gebruiken. Op het programma leerde ik hoe ik met moeilijke situaties om kon gaan in plaats van naar drugs te grijpen.

Ik heb nu echt mijn leven weer terug. Ik woon weer in Engeland. Ik heb een heel sterk doel om muziek te maken en op te treden. Sinds ik weg ben bij Narconon heb ik een paar singles uitgebracht en ik heb fans over heel de wereld die naar mijn muziek luisteren. Ik doe wat ik het liefste doe: iedere dag muziek maken en optreden.

Ik zal altijd aan mezelf blijven werken om mezelf te verbeteren en mezelf pushen om meer te bereiken, maar mijn tijd in Narconon was cruciaal. Dankzij het Narconon programma heb ik mijn leven weer op de rit en die stichting en de stafleden daar zullen altijd een speciaal plekje in mijn hart hebben.

Als IK het kan, na zoveel jaren verslaafd te zijn geweest, dan kan iedereen het die er klaar voor is… om weer van het leven te genieten.

Peter

AUTEUR

Joanna Klussien

Executive Director Narconon Zutphen

NARCONON ZUTPHEN

DRUGSVOORLICHTING EN REHABILITATIE