Ik ben clean en gelukkig

(Foto door Jacob Lund/Shutterstock.com)

Na tien jaar verslaving, jaren lang kliniek in, kliniek uit, terecht gekomen bij Narconon.

Voor mij is Narconon de oplossing voor mijn aantrekking naar mijn verslaving.

Voordat ik bij Narconon kwam was ik hopeloos, moedeloos en leeg. Ik was intussen een aantal klinieken verder, maar nog steeds miste ik mezelf als persoon.

Het programma bij Narconon zorgt ervoor dat ik mezelf opnieuw heb mogen leren kennen, iets wat in andere instanties nooit is gelukt. Ik kan mezelf zijn. Ik heb ondervonden wie ik ben en heb een heldere geest en een schoon lichaam.

Ik ben tot de conclusie gekomen dat dit programma je terug brengt naar de basis en tot de dag van vandaag ben ik Narconon Nederland dankbaar. Alles wat me nooit gelukt is heb ik terug en het belangrijkste: mezelf als mens. Dit programma heeft mij erdoorheen gesleept.

Ik ben clean en gelukkig.

Nogmaals: het werkt als je eraan werkt!!!

Daniel

AUTEUR

Joanna Klussien

Executive Director Narconon Zutphen

NARCONON ZUTPHEN

DRUGSVOORLICHTING EN REHABILITATIE