Gelukkig is het alweer meer dan tien jaar geleden

(Foto door Deboraht Suarez/Shutterstock.com)

We waren radeloos en ik dacht dat ik mijn zoon zou kwijtraken. Nu word ik er weer heel emotioneel van. Het was een vreselijke tijd. We kregen geen goede hulp van andere instanties. Toen las ik in een tijdschrift over jullie. Dit was mijn laatste strohalm. Gelukkig was mijn zoon slim en hij heeft die strohalm aan gepakt en het is goed gekomen met hem.

Na zijn programma bij Narconon heeft hij geen dag zonder werk gezeten. Er waren op een gegeven moment vier bedrijven die hem graag wilden hebben. Hij werkt nu jaren bij dezelfde werkgever. Hij heeft een huis gekocht en hij heeft een lieve vriendin.

Ik ben nog steeds heel dankbaar hoe het nu door Narconon met Piet gaat en als mensen vragen hebben wil ik heel graag met ze spreken.

Anton


Om de privacy van de betrokkenen te waarborgen zijn deze foto’s niet van mensen die het Narconon programma volgen of hebben gevolgd.

AUTEUR

Joanna Klussien

Executive Director Narconon Zutphen

NARCONON ZUTPHEN

DRUGSVOORLICHTING EN REHABILITATIE