HET LAATSTE NIEUWS

Joanna Klussien in Succesverhaal
5 maart 2017

Mijn Dochter Is Weer Terug

Mijn Dochter Is Weer Terug Drie jaar lang, niet weten waar ze is, wat ze doet, met wie ze is. Drie belofte deze keer wordt nagekomen; hoe erg is het echt. Het begon met een “onschuldig jointje”. Ja onschuldig. Dat spul grenst tegenwoordig aan harddrugs en heeft niets met onschuld te maken.

lees meer...

Joanna Klussien in Succesverhaal
27 februari 2017

Het Begon Met Een Jointje…

Mijn naam is Cor en in 1988 ben ik als 29-jarige heroineverslaafde Narconon binnen gekomen. Het begon met roken, daarna drinken, daarna blowen, daarna een snuifje coke en daarna dus heroine. Uiteindelijk mikte ik gewoon alles naar binnen wat er voor mijn neus lag, als het maar wat deed.

lees meer...

Joanna Klussien in Succesverhaal
20 februari 2017

Ik Leid Nu Het Leven Dat Voor Mij Was Uitgestippeld!

Rond de leeftijd van 17jaar kwam ik een eerste keer in aanraking met cannabis. Ik had wel al op regelmatige basis tabak gebruikt maar cannabis was iets nieuws voor mij. Het had mij nooit aangesproken om een joint te gaan roken.

lees meer...

Joanna Klussien in Drug Rehab
10 februari 2017

Eerst Werd Mijn Broer Clean, Toen Mijn Zusje, Toen Ik

Ik ben Anouk, 30 jaar. Bij ons thuis was het vaak onrustig. Mijn broer heeft ppd-nos en had altijd veel aandacht nodig. Hij is op een gegeven moment opgehaald door de Crisisopvang omdat het thuis echt niet meer kon.

lees meer...

Joanna Klussien in Drug Rehab
6 februari 2017

Heel Veel Mensen In Nederland Hebben Een Vader, Moeder, Broer, Kind of Partner Die Teveel Drinkt of Teveel Drugs Gebruikt. Ik Was Een Van Deze Mensen…

Ik ben jaren lang bezorgd en heel ongerust geweest. Heb doodsangsten uitgestaan. De slapeloze nachten en financiele zorgen. De zoektochten naar mijn vriend als hij dagen lang niet thuis kwam. De verschrikkelijke eenzaamheid en angst zijn niet te beschrijven.

lees meer...

Joanna Klussien in Succesverhaal
31 januari 2017

Tussen 1991 en 1994 Vocht ik De Oorlog Waardoor Voormalig Joegoslavie Uit Elkaar Viel

Tussen 1991 en 1994 Vocht ik De Oorlog Waardoor Voormalig Joegoslavie Uit Elkaar Viel Net zoals bij elke oorlog was ook deze er een vol bloed, pijn en ellende waarmee wij dag in dag uit geconfronteerd werden. Ik zag dat vrienden van mij verwond raakten of zelfs gedood werden.

lees meer...

Joanna Klussien in Succesverhaal
24 januari 2017

Ik Was Voornamelijk Verslaafd Aan Heroïne Maar Heb Alles Gebruikt Wat Ik Kon Krijgen

Om bij het begin te beginnen. Ik begon vroeg met sigaretten roken en snoep uit de winkels stad. Toen ik 12 jaar oud was begon ik met hash en wiet roken samen met vrienden. Al heel snel daarna ging ik alcohol drinken, Speed snuiven en in het weekend cocaine roken.

lees meer...

Joanna Klussien in Succesverhaal
22 januari 2017

Drugs Hebben Mijn Leven Op Zijn Kop Gezet Gelukkig Gaat Het Nu Beter

In groep 8 begon ik met vrienden sigaretten te roken. In mijn eerste jaar op het vmbo zat ik in een sport klas waar ik niet mocht roken dus heb ik dat niet gedaan. Een jaar later zat ik in de tweede klas en begon ik weer te roken.

lees meer...

Joanna Klussien in Succesverhaal
20 januari 2017

Nu Word Ik Vrolijk Wakker. Vier Jaar Geleden Was Dit Anders

Elke dag langer betekende voor mij weer een dag die ik door moest zien te komen. De toenmalige drugsverslaafde in mij werd het liefste niet meer wakker. Ik droeg veel onverwerkt verdriet met me mee, vanuit een ver verleden, maar toch ontkwam ik er maar niet aan.

lees meer...

Joanna Klussien in Succesverhaal
17 januari 2017

Er Is Hoop Als Je Verslaafd Bent

Vele jaren geleden bracht mijn moeder mij naar een afkickcentrum. Ik was bezig met een snelle afbouw van methadon en ik had er behoorlijk veel last van; steeds weer proberen uit de vicieuze cirkel van de verslaving te komen. Het begon de spuigaten uit te lopen, dat wist ik.

lees meer...