HET LAATSTE NIEUWS

Joanna Klussien in Drug Rehab
7 oktober 2017

“L. Ron Hubbard zag dat zij een uitgebreid herstel programma nodig hadden”

Drugsverslaving is een tijdsbeeld, dat vele jonge mensen een uitzichtloos en waardeloos leven heeft verschaft. Het heeft ervoor gezorgd dat talenten verloren gingen, relaties werden verstoord en alle gevoel voor ethiek naar de achtergrond verdween.

lees meer...

Joanna Klussien in Succesverhaal
21 september 2017

Ik gebruikte met mijn man elke dag cocaine en weed

Dit terwijl mijn dochter boven lag te slapen. Ik had een een hele goede baan in de detailhandel. Maar door mijn verslaving functioneerde ik hier niet meer zoals ik voorheen deed. Het gevolg was dat ik geld ging stelen uit de kassa.

lees meer...

Joanna Klussien in Succesverhaal
15 september 2017

Super Gelukkig en ik Heb Nu Daardoor een Heel Goed Leven

Een paar jaar geleden is Angele uit Narconon vertrokken om een nieuw leven op te bouwen. Zij is daar op een geweldige manier in geslaagd. Onlangs nam zij contact met ons op omdat iemand de zij kent hulp nodig heeft en zij heel graag wil dat hij naar Narconon komt.

lees meer...

Joanna Klussien in Drug Rehab
8 september 2017

Ik was een braaf meisje uit Brabant met alles mee in het leven…

Naar aanleiding van de berichten over de drugsoverlast in Roosendaal vonden wij het belangrijk om te citeren uit een brief die ervaringsdeskundige Gerda van de Lande heeft geschreven. “NIEMAND had van mij verwacht dat ik heroine zou gaan gebruiken met ALLE gevolgen van dien.

lees meer...

Joanna Klussien in Succesverhaal
5 maart 2017

Mijn Dochter Is Weer Terug

Mijn Dochter Is Weer Terug Drie jaar lang, niet weten waar ze is, wat ze doet, met wie ze is. Drie belofte deze keer wordt nagekomen; hoe erg is het echt. Het begon met een “onschuldig jointje”. Ja onschuldig. Dat spul grenst tegenwoordig aan harddrugs en heeft niets met onschuld te maken.

lees meer...

Joanna Klussien in Succesverhaal
27 februari 2017

Het Begon Met Een Jointje…

Mijn naam is Cor en in 1988 ben ik als 29-jarige heroineverslaafde Narconon binnen gekomen. Het begon met roken, daarna drinken, daarna blowen, daarna een snuifje coke en daarna dus heroine. Uiteindelijk mikte ik gewoon alles naar binnen wat er voor mijn neus lag, als het maar wat deed.

lees meer...

Joanna Klussien in Succesverhaal
20 februari 2017

Ik Leid Nu Het Leven Dat Voor Mij Was Uitgestippeld!

Rond de leeftijd van 17jaar kwam ik een eerste keer in aanraking met cannabis. Ik had wel al op regelmatige basis tabak gebruikt maar cannabis was iets nieuws voor mij. Het had mij nooit aangesproken om een joint te gaan roken.

lees meer...

Joanna Klussien in Drug Rehab
10 februari 2017

Eerst Werd Mijn Broer Clean, Toen Mijn Zusje, Toen Ik

Ik ben Anouk, 30 jaar. Bij ons thuis was het vaak onrustig. Mijn broer heeft ppd-nos en had altijd veel aandacht nodig. Hij is op een gegeven moment opgehaald door de Crisisopvang omdat het thuis echt niet meer kon.

lees meer...

Joanna Klussien in Drug Rehab
6 februari 2017

Heel Veel Mensen In Nederland Hebben Een Vader, Moeder, Broer, Kind of Partner Die Teveel Drinkt of Teveel Drugs Gebruikt. Ik Was Een Van Deze Mensen…

Ik ben jaren lang bezorgd en heel ongerust geweest. Heb doodsangsten uitgestaan. De slapeloze nachten en financiele zorgen. De zoektochten naar mijn vriend als hij dagen lang niet thuis kwam. De verschrikkelijke eenzaamheid en angst zijn niet te beschrijven.

lees meer...

Joanna Klussien in Succesverhaal
31 januari 2017

Tussen 1991 en 1994 Vocht ik De Oorlog Waardoor Voormalig Joegoslavie Uit Elkaar Viel

Tussen 1991 en 1994 Vocht ik De Oorlog Waardoor Voormalig Joegoslavie Uit Elkaar Viel Net zoals bij elke oorlog was ook deze er een vol bloed, pijn en ellende waarmee wij dag in dag uit geconfronteerd werden. Ik zag dat vrienden van mij verwond raakten of zelfs gedood werden.

lees meer...